fbpx

Celine Dion și-a amânat, din nou, concertele din Europa. Care este motivul

Celion Dion a spus ce se întâmplă cu spectacolele planificate în cadrul turneului Courage, în Europa. Celebra cântăreață a precizat de ce este nevoită să le amâne încă o dată. Îndrăgita artistă a anunțat că întârzie, din nou, concertele stabilite pe teritoriul Europei după ce evenimentele au fost reprogramate din cauza pandemiei de coronavirus. De această dată vedeta a invocat un alt motiv.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Celine Dion nu are o stare de sănătate tocmai bună, dovadă că toate concertele din turneul european au alte date. Mai exact, fanii artistei trebuie să aștepte până în 2023 pentru a o vedea înapoi pe scenă, la spectacole.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să schimb datele turneului din Europa din nou; prima adată a fost din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele.

Mă simt puţin mai bine… dar mi se întâmplă să am încă spasme. Pentru a fi pe scenă, trebuie să fiu în cea mai bună formă. Ca să fiu cinstită, mi-e ruşine, dar nu sunt încă pregătită…

Voi face tot ce pot pentru a reveni 100% în formă pe scenă pentru că este ceea ce meritaţi”, a declarat renumita cântăreața într-o filmare din social media, notează Page Six.

Celine Dion a anunțat încă din toamna lui 2021 că are probleme medicale. Artista în vârstă de 54 de ani a fost diagnosticată cu distrofie musculară, care îi dă mari dureri de cap. Boala a făcut-o să se retragă din lumina reflectoarelor în ultimele luni.

Deși se descurcă puțin mai bine decât în urmă cu ceva vreme, câștigătoarea unui premiu Grammy a recunoscut că recuperarea durează mai mult decât s-ar fi așteptat, deși urmează un tratament în acest sens.

„Știu că ați așteptat cu toții atât de mult concertele și vă apreciez loialitatea. Tot ce pot spune este că fac tot posibilul pentru a reveni la nivelul la care trebuie să fiu.

Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de dragoste și sprijin. Înseamnă mult pentru mine”, a completat Celine Dion pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button