fbpx

Ce vezi în imagine? Caracteristica personalității tale în funcție de primul lucru care ți-a atras atenția

Ești timid, calm sau nebunatic? Îți vor spune psihologii, în dependență de felul în care ai interpretat imaginea de mai sus. Respectiva fotografie alb-negru nu este decât una din iluziile optice menite să „păcălească” creierul.
Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deci, privește imaginea și, fără a trișa, spune ce ți se pare că vezi mai întâi. Iată ce corespunde primei voastre impresii, dacă vedeți:

1. Buzele unei guri

Dacă acesta este primul lucru care ți-a venit în minte atunci când ai privit prima oară imaginea, înseamnă că ești o persoană simplă, calmă, cumpătată și uneori naivă. Preferi viața moderată, necomplicată de acțiuni care nu sunt necesare. Aveți o mare flexibilitate în gândire și comportament și preferi să mergi în direcția curentului. Gândurile tale nu sunt negative și tot timpul ai bune intenții.

E posibil să fii perceput ca fiind slab, ca având nevoie de sprijin, dar în realitate nu este adevărat. Ai puterea de a rezolva singur problemele, fără ajutorul celorlalți. Nu te atrag relațiile complicate și îți place să fii onest cu oamenii. Tocmai de aceea oamenii vin la tine pentru sfaturi sau pur și simplu pentru a vorbi, pentru că știu că pot avea încredere în opinia ta.

2. O pădure sau mai multe trunchiuri de arbori

Ești probabil un extrovertit. Sub aparențele politicoase, nu îți place să te lași însă călcat în picioare sau batjocorit. Nu îți arăți prea ușor emoțiile, dar ești foarte sensibil la opiniile celorlalți oameni despre tine. Deși te înconjoară oameni pe care îi consideri prieteni, numai câțiva dintre ei sunt sinceri.

Pe dinafară, pari amabil și plăcut, dar în esență ești o personalitate puternică. Ești foarte inteligent și ai tendința să îți ascunzi trăirile reale. În plus, ai standarde ridicate și nu ai încredere așa ușor în oameni.

Există ceva misterios în personalitatea ta care îi împiedică pe ceilalți să „te citească” foarte ușor sau să ghicească ce gândești. Ești deschis tuturor posibilităților și scenariilor pentru a avea succes în orice îți imaginezi.

3. Rădăcini

Dacă prima dată îți vin în minte niște rădăcini atunci când privești imaginea, ești clar un introvertit, poate cu tendința de a avea mai puțină stimă de sine, pentru că tot timpul cauți să tye perfecționeziu. Dar în egală măsură ești competent, pasionat, disciplinat și entuziast, o persoană independentă și responsabilă, care se străduiește tot timpul să dea tot ce are mai bun în ea.

Știi exact ceea ce vrei, dar mai ales ceea ce nu vrei! Poți părea încăpățânat, dar nu încuiat: accepți critica, atunci când este constructivă, și îți recunoști greșelile, pentru a te perfecționa. Poate cuiva care te întâlnește prima oară îi poți părea o persoană fără nimic excepțional, fără vreun talent anume sau calități extraordinare. Dar această primă impresie se schimbă atunci când te cunoaște mai bine și își dă seama că ești competent și entuziast. Ești, de asemenea, foarte disciplinat și te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Ai morală și principii după care trăiești și asta te face o persoană care știe ceea ce vrea și care va avea succes.

Articole asemănătoare

Back to top button