fbpx

Ce iPhone să nu cumperi în 2021: Apple renunță la actualizarea acestor modele

Odată cu lansarea noilor modele de telefoane, compania Apple va scoate din schema actualizărilor trei modele: iPhone 6s, 6s Plus și SE, prima versiune, relatează playtech.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația nu e confirmată oficial, dar nu vine chiar ca o surpriză. Spre deosebire de producători de telefoane cu Android, Apple a extins considerabil perioada în care livrează actualizări. Sigur, performanța nu-i aceeași, dar măcar nu trebuie să renunți la telefon după doi ani doar pentru că nu mai primește actualizări.

Chiar și dacă va opri suportul pentru acestea, tot nu sunt ultimele telefoane cu buton și scanner de amprentă în acesta. Până și noul iPhone SE are așa ceva, iar pe lista dispozitivelor pentru care există suport vor mai fi iPhone 7 sau iPhone 8.

Tabletele pentru care Apple oprește suportul

În ceea ce privește iPad OS, acesta nu va mai fi oferit cu noua versiune pentru: iPad Mini 4, iPad Air 2 și iPad 5. Mai avem câteva luni de așteptat până la prima versiune beta de iOS, dar în principiu e clar că Apple oferă suport pentru aproximativ cinci ani, apoi e timpul să treci la un alt telefon.

În 2020, cel puțin, a venit și cu un model nou care are dimensiuni reduse, adică iPhone 12 mini. Acesta are un ecran mai mare decât modele ca iPhone SE sau iPhone 6s, dar cu margini mult mai înguste ceea ce îi reduce, per total, dimensiunile.

În orice caz, încă poți cumpăra modele ca X sau Xs, dacă vrei un telefon Apple la preț mai mic. Acestea au și Face ID.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button