fbpx

Care este cel mai bun oraș din lume pentru studenți? Topul mondial

Capitala Marii Britanii cel mai bun oraş pentru a fi student. Metropola londoneză rămâne pe primul loc, pentru al treilea an consecutiv. Pe locurile doi şi trei se poziționează Munchen (Germania), respectiv Tokyo (Japonia), potrivit The Guardian.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Londra are cele mai bune instituţii de învăţământ superior şi deschidere mare din partea comunităţii cu privire la importanţa educaţiei superioare, susţinându-i pe studenţi.

Tinerii englezi dar şi străini se îndreaptă deseori către Imperial College şi King’s College London, pentru oportunităţile de carieră oferite.

Munchen se află pe locul doi, iar Tokyo şi Seul împart poziţia a treia. Berlin, Melbourne, Zurich şi Sydney sunt, la rândul lor, în topul preferințelor studenţilor. De asemenea, oraşe englezeşti precum Edinburtk, Glasgow şi Manchester sunt şi ele în top 30.

În ceea ce priveşte Statele Unite, oraşul Boston este prima alegere a studenţilor. La polul opus, Monterrey din Mexico şi Almaty din Kazakstan sunt cele mai indezirabile pentru studenţi. În cadrul studiului au participat 85.000 de studenţi de pe întreg globul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button