fbpx

Bucură-te de un sfârșit de săptămână „însorit” de activități! ZUGO îți recomandă 15 evenimente pentru un weekend reușit

Ai făcut deja planurile pentru weekend? ZUGO îți propune să adaugi la notițe și unele activități care te-ar putea încânta în următoarele două zile. Pentru ca să începi săptămâna mai revigoros, lasă lenea să „lenevească” acasă, iar tu ia-ți prietenii, familia sau chiar pleacă singur/ă și fă-ți ziua mai frumoasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fie că-ți dorești un weekend în care să fii zen sau mai activ/ă, noi îți propunem o serie de evenimente care vor merge numai bine de „uns” pe suflet și care îți vor încărca bateriile la maxim.

Sâmbătă, 19 ianuarie

14:00. Mehendi. Art. Eco bagsSâmbătă ești așteptat să creezi propria geantă eco cu henna naturală! Vei crea mandale magice și te vei bucura de acest proces, de mirosul de lavandă, atmosfera confortabilă și cafea.

13:00. Debate Club: National Day of Human Trafficking Awareness (Clubul de dezbateri: Ziua națională a conștientizării traficului de ființe umane). America House te invită să îți exprimi punctul de vedere în timpul Clubului de Dezbateri de miercuri, ce va fi legat de tema: Ziua națională a conștientizării traficului de ființe umane. Nu rata această ocazie unică pentru a-ți avansa abilitățile de limbă engleză printr-o discuție de grup.

13:00. Atelier de poezie Vlad Ioviță. Vei fi înconjurat/ă numai de poezie la un atelier ce va avea ca invitat deosebit pe Nina Corcinschi. Evenimentul plin de artă îl vei putea admira la Biblioteca Municipală B. P. Hașdeu.

16:00. „OCTOBEER BLANCHE” Fierbem Berea Împreună. Vrei să vezi din prima sursă cum se produce berea sănătoasă? Vino cu prietenii și fii martor la procesul de creare.

18:00. În Premieră Spectacolul „Livada de Vișini”. Piesa ce o poți vedea la Teatrul National „Mihai Eminescu” devine, în viziunea regizorului Alexandru Cozub, tragicomedie, spectacol savuros despre setea de iubire împărtășită, despre nevoia de sens și împlinire. Spectacolul poate fi văzut, la aceeași oră, duminică, 20 ianuarie.

18:00. Spectacolul „Jurnalul Annei Frank” de Nelly Cozaru. Jurnalul Annei Frank este de fapt caietul unei fete de 13, apoi de 14 şi 15 ani, care scrie despre întâmplările ei zilnice, petrecute într-o anexă, în care se refugiase împreună cu familia sa, atunci când Amsterdamul fusese ocupat de naziști. Monospectacolul include mai multe secvențe din acest jurnal și povestește trecutul dureros prin intermediul unui copil.

18:00. Festivalul Internațional de Film Queer Voices. Prieteni ai Curcubeului, timp de trei seri minunate, într-un spațiu amplasat extrem de confortabil pentru piciorușele tale, vei avea ocazia să urmărești documentare autohtone și internaționale, care te vor aduce mai aproape de viața comunității LGBTQI+.

22:00. Queer U, Chișinău: 5Years Party. Queer U, Chișinău te invită la petrecerea de închidere a festivalului de film „Queer Voices”, dedicată celei de-a 5-a aniversări a inițiativei locale. Procesul infinit al (s)explorării de sine și extinderii limitelor de gen va avea loc sub ritmurile oferite de DJ lineup și alții.

Duminică, 20 ianuarie.

11:00. Bulgăreală cu prietenii. Invită-ţi prietenii în acest weekend la VATRA, de unde pornesc perepeţiile. Ești provocat la o nouă ieşire, la drumeţii cu distracţii şi bulgăreală! Vei avea parte de momente frumoase la un restaurant cu focul arzând în sobă, mâncare bună tradițională, ceai cald sau un vin fiert, peisaje de vis și o atmosferă liniștită. Nu lăsa iarna să treacă fără amintiri frumoase.

11:00. Mileștii Mici Wine Run 2019. Pe 20 ianuarie, în beciurile vinăriei Mileștii Mici, se va desfășura singura cursă din Europa pe o distanță de 10 km, la o adâncime de 80 de metri. La această cursă pot participa atât sportivii profesioniști, cât și amatorii. Înregistrarea a început. Nu rata șansa de a participa!

17:00. Alba ca Zăpada și cei șapte pitici. Vino la un spectacol de balet pentru a te inspira și a-ți liniști sufletul, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet. Frumusețea artistică îți va fi prezentată în coregrafia lui Ghenrih Maiorov.

18:00. Spectacolul „Casa Zoikăi”. O comedie virtuoasă și mistică; personajele visează cu ochii deschiși iluzii pariziene, spulberate de realități crude. „Deși piesa are aproape un secol, montarea vizionarului Vitalie Drucec ne arată că e actuală și astăzi, când corupția, protecționismul și crima ne stăpânesc viețile împingându-ne spre exod”, este scris în descriere.

18:00. Vicontele de Eugene Ionesco | Night Guguta. „Fiecare dintre voi are dreptate, numai ceilalți greșesc. Totdeauna. Cu o condiție: niciunul dintre voi să nu-și închipuie că este celălalt” –  Eugène Ionesco. Ești invităt la deschiderea oficială a #nightguguta cu spectacolul „Vicontele” de Eugène Ionesco, în regia lui Slava Sambriș.

18:00. Recital de Violoncel și Pian. Încântă-ți auzul la un recital superb, oferit de notele violoncelului, acompaniat de Radu Croitoru și al pianului, acompaniat de Stanislav Jar.

18:00. Maestrul și Margarita. Petrece seara mai liniștit la un spectacol deja cunoscut și îndrăgit – Maestrul și Margarita de Mihail Bulgakov, la Teatrul Satiricus I.L. Caragiale.

ZUGO vă urează un weekend magic!

Articole asemănătoare

Back to top button