fbpx

Ajută-i să aibă un viitor mai bun: Participă la o campanie de binefacere și donează un ghiozdan sau rechizite micuților din familii social-vulnerabile

Doar împreună putem să aducem zâmbetul pe chipul copiilor care nu îndrăznesc, decât cu eforturi mari, să spere la un viitor mai bun. Iar acum ai o nouă posibilitate de a face acest pas, datorită campaniei „Ajută-mă să-mi pregătesc rucsacul de școală”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În preajma noului început de an școlar, Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova lansează deja pentru al treilea an consecutiv această campania de binefacere. Inițiativa are scopul de a sprijini copiii care nu au posibilități de a-și achiziționa rechizite școlare, dar și pentru motivarea lor să-și continue studiile la școală.

Anul acesta, campania își îndreaptă pașii spre a veni în ajutorul a 100 de copii, cu vârste cuprinse între 7-13 ani, iar acești pași pot fi realizați doar împreună. Astfel, în perioada 29 iulie – 20 august, Caritas Moldova îndeamnă toți doritorii să doneze câte un ghiozdan sau rechizite școlare și, astfel, un copil se va bucura de ceva atât de important pentru viitorul lui – accesul la învățătură.

Când te hotărăști să pregătești ghiozdanul copilului tău, cumpără un pix, un creion sau un caiet în plus pentru un copil care îşi dorește să meargă la școală, dar nu are ghiozdan sau ce pune în el, te îndeamnă organizatorii.

Află mai multe despre campanie, accesând evenimentul de Facebook, cât și pagina organizatorilor.

Articole asemănătoare

Back to top button