fbpx

Ai o sticlă cu vin, dar nu găsești tirbușon? 5 metode neobișnuite pentru a o deschide

Știai că poți deschide o sticlă de vin cu bricheta, șurubul sau cheia? Uite că oamenii îngenioși au găsit soluții pentru situațiile în care nu au la îndemână un tirbușon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
  1. Poți deschide o sticlă de vin cu ajutorul unui șurub și a unui clește: Trebuie să fixezi șurubul în interiorul dopului de plută, iar mai apoi să îl extragi cu ajutorul unui clește.
  2. Deschide vinul cu bricheta: Trebuie să încălzești gâtul sticlei de vin până când dopul va ieși, dar te anționăm că nu este cea mai sigură metodă.
  3. Destupă băutura cu periuța de dinți: Așează sticla pe o suprafața sigură, plată. Cu capătul periuței, împinge dopul în interiorul sticlei.
  4. Deschide sticla cu cheia: O vei introduce în dopul de plută pe diagonală, după care o vei roti cu o mișcare fermă, trăgând în același timp spre tine dopul.
  5. Deschide vinul cu cuțitul: Îl rotești aidoma unei șurubelnițe, trăgând ușor spre exterior, după ce ai fixat lama în dopul sticlei.

ZUGO atenționează că în cazul în care folosiți obiecte ascuțite, există riscul să vă răniți. Vă recomandăm să respectați regulile de securitate în cazul în care decideți să folosiți oricare dintre metodele descrise.

Articole asemănătoare

Back to top button