fbpx

Adrian Minune s-a însurat la 14 ani cu o fată de la Chișinău: De ce nu a mers relația celebrului manelist cu moldoveanca

Adrian Minune a fost iubăreț de mic, iar la 14 ani a crezut că și-a găsit aleasa, astfel că s-a „însurat” la Chișinău. Celebrul manelist a mărturisit într-un interviu pentru Xtra Night Show că a avut o adolescență tumultoasă, iar prima dragoste a trăit-o cu o fată din Republica Moldova, scrie aquarelle.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși este împreună cu mama copiilor lui, Cati, de când era foarte tânăr, Adrian Minune a fost un băiat precoce și a avut timp să se mai însoare o dată înainte s-o găsească pe cea care avea să-i fie alături la bine și la greu de-a lungul vieții. La 14 ani, artistul s-a mutat la iubita lui din Chișinău, dar mama lui a intervenit și i-a stricat planurile.

În cadrul unui interviu realizat la el acasă, cu toți cei dragi alături, Adrian Minune a vorbit despre fiica lui cea mică, Adriana, care îi va dărui un nepoțel sau o nepoțică peste câteva luni. Deși sarcina este încă la început, medicii i-au anunțat pe părinți că sunt șanse mari să fie băiețel, dar viitorul bunic spune că el are presentimentul că va fi o fetiță.

În acest context, manelistul și-a amintit de ce făcea el când era și mai tânăr decât fiica lui. Peripețiile din adolescență ale acestuia includ și o „însurătoare” la doar 14 ani. Totuși, povestea de dragoste cu moldoveanca s-a terminat odată cu intervenția mamei lui și piedicile puse de contextul politic al vremii.

„Eu când am avut 14 ani m-am însurat la Chișinău. Am luat-o pe o domnișoară. (…) A venit mama după mine acolo, m-a luat cu forța. Mi-a zis ”mai mergi acasă, ne mai gândim”, apoi s-au închis granițele cu Republica Moldova, n-a mai mers niciun tren, n-a mai mers nimic. S-a întrerupt. Am găsit-o pe nevastă-mea, am fugit cu ea și uite-mă și acum tot cu nevastă-mea”, a povestit Adrian Minune, la Antena Stars.

Articole asemănătoare

Back to top button