fbpx

A mai fost ceva pe lângă iubire? Motivul pentru care prințul Harry s-ar fi căsătorit cu Meghan Markle

Unii consideră că în spatele căsniciei prințului Harry cu Meghan Markle stă o poveste frumoasă de iubire, iar alții cred că ar fi existat și alte motive pentru care ducele de Sussex a decis să o ia de soție pe fosta actriță americană. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unii comentatori regali afirmă că Markle ar avea anumite calități care l-au determinat pe feciorul prințului de Wales să se însoare, relatează presa străină. Spre exemplu, potrivit jurnalistei Germaine Greer, prințul Harry și-ar fi dorit să aibă alături o persoană care nu va putea face față constrângerilor impuse de familia regală britanică, iar aceste condiții i-ar fi dat posibilitatea să se îndepărteze de casă.

Pe de altă parte, un sondaj realizat după anunțul celor doi despre renunțarea la obligațiunile regale arată că mai multă lume este de părerea că decizia i-ar fi aparținut lui Meghan Markle.

CITEȘTE ȘI:

Regina Elizabeth II și ducele de Cambridge sunt îngrijorați de siguranța prințului Harry în SUA. „A fost sfătuit să se mute în altă parte”

foto | Valorează 18 milioane de dolari și are peste 20.000 de metri pătrați. Cum arată vila în care locuiesc prințul Harry și Meghan Markle?

Articole asemănătoare

Back to top button