fbpx

horoscop | Săptămâna aceasta toți nativii se gândesc la bani, familie și job. Urmează 7 zile decisive – fii precaut!

Horoscopul săptămânii 19-25 august 2019 aduce aspecte astrologice importante. Marte în semnul Fecioarei, din 18 august, ne va face să fim mai perfecționiști decât de obicei. E o săptămână decisivă pentru zodii, așa că fii precaut. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Ești energic la început de săptămână, astfel că vei face față cu brio tuturor sarcinilor! În plus, cu Luna care tranzitează casa banilor și a bunurilor obținute prin munca proprie, e rost de suplimentare a veniturilor, de acceptare și concretizare a unor propuneri benefice.

Taur

Ai putea fi destul de reactiv(ă) la ce se întâmplă în jurul tău, ceea ce nu îți prea stă în fire. Ai grijă că te aprinzi ușor și poți spune lucruri pe care să le regreți apoi. Măsoară orice cuvânt înainte de a ieși pe gură! E rost de bani, de rotunjire a veniturilor. Cuplurile consacrate și cele aflate la început de drum se bucură de mai multe oportunități de a crește împreună, de a se cunoaște mai bine și de a se dezvolta în direcția potrivită.

Gemeni

Ai putea fi destul de refractar(ă) la alte puncte de vedere, iar acest lucru îți poate dăuna! La locul de muncă însă, ai putea lega relații importante în aceste zile cu persoane care îți împărtășesc idealurile și viziunile, iar astfel să-ți faci planuri bănoase. La capitolul familie, totul e liniște și pace! Te înțelegi mai bine cu apropiații, nu mai resimți atât de puternic diferențele de mentalitate, nu mai iese scandal din orice!

Rac

Ai tendința de a extrapola orice gând și orice situație și ai putea fi tentat(ă) să-ți faci tot felul de scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate și să nu mai faci distincția între frici justificate și temeri nejustificate. Din fericire, capitolul finnaciar vine cu oportunități mari de afirmare în plan profesional. Ai șansa să atragi atenția asupra abilităților și performanțelor tale, dar și să-ți cultivi relația cu superiorii. Faci bani!

Leu

Hipersensibilitatea de care dai dovadă te poate face să exagerezi în legătură cu anumite privințe. Caută să nu acționezi sub impuls, dacă nu vrei să te cerți cu toată lumea! Din a doua parte a săptămânii te întâlnești cu mai multe oportunități de a face profituri, fie la serviciu, fie pe plan extraprofesional. Evită prietenii, cunoștințele care doar ți-au pus bețe-n roate!

Fecioară

Șarmul și carisma ta sunt la cote înalte și le poți folosi pentru a-ți regăsi încrederea de sine și să privești viața cu alți ochi. La înceutul săptămânii viitoare, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor dobândite și/ sau deținute alături de partenerul de viață și/ sau de afaceri, notează a1.ro. Acum e rost de bani și se arată oportunități maxime de afirmare. Partenerul te iubește tot mai mult!

Balanță

Ești critic cu tine însuți și s-ar putea să-ți impui unele standarde greu de atins și astfel să-ți cultivi o stare emoțională destul de fragilă și ușor inflamabilă. Caută să fii ceva mai realist(ă). Primele zile din săptămână se arată propice întrevederilor profesionale și negocierilor. Poți obține bani mai mulți sau funcția dorită! Nu uita să-i acorzi și mai multă atenție partenerului. Se simte cam neglijat în ultima perioadă!

Scorpion

Începutul de săptămână ar putea să vină și cu unele dureri de cap, accentuate probabil de stresul resimțit la locul de muncă. Cu toate acestea, dispui de un randament mai mare, dar și presiunea care atârnă pe umerii tăi este destul de mare. Oportunități de afirmare în plan social, planuri de căsătorie sau copii cu cel drag!

Săgetător

Nu vei dispune de prea multă energie la mijlocul acestei săptămâni și vei face orie activitate cu mare efort. Cu toate acestea, nivelul tău de productivitate este ridicat, iar superiorii nu vor observa schimbări. Caută să petreci cât mai mult timp cu familia pentru a-ți încărca bateriile.

Capricorn

Există riscul unor mici accidentări în ultima parte a săptămânii, așadar mare atenție la sănătate și modul în care manevrezi diverse obiecte contondente. Spre mijlocul săptămânii, va fi un moment bun să discuți posibilități de investiție cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Te bucuri de un randament crescut, numai bun, iar rezultatele muncii vor fi pe măsură!

Vărsător

Te încearcă o stare de oboseală ar putea ajunge oboseala în ultima zi a săptămânii și riști să nu mai poți să te ții de angajamentele sociale mai solicitante. La capitolul bani și carieră, se va activa casa banilor și a bunurilor deținute și/ sau dobândite în asociere cu partenerul de viață și/ sau de afaceri, ceea ce înseamnă că ar putea apărea oportunități de investiție în asociere cu ei.

Pești

Horoscopul le recomandă prudență nativilor care suferă de afecțiuni cardiovasculare. Pe parcursul săptămânii, te întâlnești cu oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/ sau de a-ți valorifica economiile. Urmează o săptămână profitabilă din toate punctele de vedere!

Articole asemănătoare

Back to top button