fbpx

horoscop | Peștii vor suferi o schimbare radicală în plan psihic, iar Leii se vor confrunta cu vechile iubiri. Vezi ce îți prezic astrele pentru săptămâna viitoare

Ultima săptămână din ianuarie se anunță a fi bulversantă și „împânzită” de o mulțime de evenimente importante. Deși nu toți vor avea parte de fericirea supremă, sunt și din cei care în perioada ce urmează își vor împlini scopurile pe plan personal, dar și profesional.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec
Confirmarea socială de care ai nevoie în permanență ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Așteptările pe care le ai ajung să fie chiar ireale, mai ales spre mijlocul săptămânii când are loc un eveniment important pentru tine.

Taur
Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Odată ce îți faci prieteni noi este important să nu te grăbești în a-ți modela o părere despre ei. Ești mult prea impulsiv/ă atunci când vine vorba de acest aspect.

Gemeni
Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică. Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbit/ă în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată.

Rac
Din păcate, ai mari probleme la capitolul decizional. Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Crezi în propriile visuri, iar această credință îți ghidează acțiunile.

Leu
Nimeni nu îți va da înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai important/ă în viața ta. Vechile iubiri trebuie să fie pentru tine o sursă de inspirație. Astrele te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta.

Fecioară
Unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă. De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambigu/ă în tot ceea ce întreprinzi. Oferi dovezi de afecțiune doar în plan social pentru că sentimentele tale se simt protejate în spatele acestei ‘copertine’.

Balanța
Această săptămână este definitorie pentru tine. Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. Mai mult, îți onorezi cu mândrie poziția față de o anumită persoană care te-a rănit. Reușești să fii detașat/ă și să nu mai iei nimic personal din ceea ce se întâmplă.

Scorpion
Evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. Ești mai determinat/ă ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. În plan personal faci alegeri iraționale și fără sens și consecințele nu vor întârzia să apară. Venus va fi destul de agitat în zilele următoare și va reuși să te scoată din zona de confort.

Săgetător
Dacă ești singur/ă, în această săptămână vei fi într-o continuă dispoziție de flirt. Deși așteptările pe care le ai de la un posibil partener sunt destul de exagerate, reușești totuși să te lași impresionat/ă de anumite persoane. Ai nevoie de stabilitate emoțională. La birou nu se întâmplă lucruri pentru care merită să te consumi. Cel puțin, nu în această perioadă.

Capricorn
Echilibrul interior este ceva ce doar tu vei reuși să „reconstruiești”. Acordă-ți timp și răbdare pentru ca acest proces laborios. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinat/ă în ceea ce privește schimbările din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să descoperi esența pe care acestea o ascund.

Vărsător
Intențiile pe care le ai sunt foarte greu de descifrat, ceea ce te face un adversar de temut și de evitat. Majoritatea relațiilor din viața ta îți „acoperă” nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie. În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă.

Pești
În zilele următoare este posibil să ai parte de o schimbare radicală benefică în plan psihic. Ești nerăbdător/are și faci lucrurile în grabă, neluând în considerare riscuri evidente. Zilele care urmează vor fi pline de suspans în raport cu anumite aspecte din viața ta, chiar dacă ai senzația că nimic nu te mai poate surprinde.

Articole asemănătoare

Back to top button