fbpx

horoscop | „Ninsori abundente” cu dedicații de dragoste pentru unele zodii. Cine sunt norocoșii care își vor găsi iubirea până la finele anului 2019?

Pentru unele zodii, în iarna lui 2019 se anunță ninsori abundente cu dedicații de dragoste și fluturași în stomac. Deși nu toți vor avea parte de fericirea supremă, sunt și din cei care în perioada ce urmează își vor împlini scopurile pe plan personal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Relațiile nativilor din zodia Berbec vor fi din ce în ce mai bune începând cu luna noiembrie. În viața lor pot să apară noi persoane, iar unii vor cere în căsătorie pe cineva sau vor afla că vor deveni părinți. Chiar și așa, ei trebuie să fie pe fază deoarece îi așteaptă nenumărate „surprize” care pot zgudui din temelii chiar și cele mai solide relații. După un zbucium sentimental, apare și pacea sufletească la care au râvnit de mult timp, iar faptul că veți vor fi la casa lor, alături de cei care îi fac fericiți, le va trezi sentimente de recunoștință față de Univers.

Gemeni

Capitolul sentimental pentru nativii Gemenii în iarna lui 2019 nu pune decât paie pe foc: vor exista episoade de certuri, de dispute, de amenințări, iar în urma acestor altercații, Gemenii se pot trezi și singuri. Lunile noiembrie-decembrie vor fi cele mai tensionate la acest capitol, iar Gemenii nu vor mai trece cu vederea greșelile pe care le fac ceilalți față de ei.

Rac

Dragostea va fi încercată din plin, dar Racii vor da dovadă de severitate, aroganță, se vor arăta mult mai capricioși, mofturoși și nu vor mai tolera nicio greșeală din partea partenerului. Poate cel mai important aspect al acestor schimbări sentimentale este conștientizarea că puteți să aveți grijă singuri de propria persoană și că nu mai depindeți ca până acum de cineva.

Leu

Acest interval de timp este prielnic nativilor Leu pentru a iniția noi relații, pentru a le consolida pe cele deja existente prin trecerea la un alt nivel, spre exemplu nașterea unui copil. Acolo unde sunt probleme în cuplu, se recomandă mai multă sinceritate. Sufletul pereche poate să apară în orice moment, iar norocul este de partea Leilor dacă își doresc să își ceară partenerul în căsătorie.

Fecioară

Noiembrie poate să aducă pentru cei din semnul Fecioarei noi iubiri sau chiar oficializarea relației cu partenerul de viață. Acțiunile inițiate în aceste luni vor fi benefice și de bun augur până în lunile noiembrie-decembrie, prin urmare, în aceste circumstanțe, posibilitățile ca nativii Fecioară să înceapă ceva profesional alături de persoana iubită sunt destul de mari.

Balanța

Cea mai bună veste se înregistrează la capitol afectiv. După șapte ani în care nativii Balanță au avut parte de parteneri imprevizibili, mereu puși pe fugă, schimbători, în lunile de iarna ale lui 2019, totul se va schimba. Relațiile care s-au construit în ultimul an de zile vor trece peste un prag al încercării, menit să aducă prosperitate relației.

Scorpion

Începutul verii a fost ca o undă de șoc pentru multe familii unde se găsește un nativ Scorpion. Acum se va dori independență, iar dragostea va fi interpretată diferit de către fiecare partener. Perioada următoare va pune la încercare fidelitatea Scorpionilor, care, împinși de un instinct puternic, vor fi de nestăpânit. Într-un cuvânt, iarna lui 2019 va fi una a extremelor.

Săgetător

Săgetătorii vor fi nevoiți să aleagă între minte și inimă. Prima opțiune îi va împinge pe acești nativi în preajma unor persoane sus-puse, scopul lor fiind câștigul pe plan financiar. Toată această strategie va produce o ruptură sufletească, în urma căreia Săgetătorii își vor pierde mult din libertate. Sunt șanse ca Săgetătorii să se îndrăgostească la prima vedere în iarna și să aibă parte de surprize.

Capricorn

Capitolul afectiv pentru nativii Capricorn va fi, din păcate, unul dintre cele mai afectate. Luna noiembrie va fi una a extremelor din punct de vedere sentimental și va aduce o revoltă în plan fizic, întrucât nativii se pot îndrăgosti la prima vedere de cineva, persoană care poate fi dintr-o pătură socială diferită statutului lor. Toate planetele mari sunt în case sentimentale, ceea ce face ca nativul Capricorn să fie pus în dificultatea de a lua o decizie, iar unii chiar se vor implica într-o relație extraconjugală.

Vărsător

Dragostea pentru nativii Vărsător va fi asemenea unui reactor nuclear. Ei vor fi prinși în tot felul de planuri care vor avea ca scop maturizarea lor. Noiembrie vine să ăi ajute să treacă la un alt nivel: fie se vor naște prunci, fie vă se vor muta la casă nouă. Vărsătorii vor fi plăcut impresionați să afle că o persoană cu care au colaborat în trecut îi recomandă unui specialist sau chiar își dorește să reia legătura în scopul desfășurării unor activități economice, dar, pe parcurs, lucrurile vor ajunge în sfera afectivă.

Pești

Din punct de vedere sentimental, iarna se poate împărți în doua perioade. Prima parte poate să aducă pentru majoritatea Peștilor o nouă relație sau oficializarea relației existente. În a doua parte, pentru voi vor veni noi provocări profesionale, în schimb latura erotică și sentimentală va avea nevoie de multă diplomație. Schimbările cele mai importante vor începe din luna noiembrie.

Articole asemănătoare

Back to top button