fbpx

horoscop | Dragobetele e pe sfârșite, iar tu încă nu ți-ai întâlnit jumătatea? Vezi ce-ți „promit” azi astrele

În luna iubirii, astrologii vin cu recomandări importante pentru toți cei care vor să aibă o sărbătoare de neuitat de Dragobete. După ce cuplurile au sărbătorit cu fast Ziua Îndrăgostiților, horoscopul anunță noi răsturnări de situație pentru ziua de 24 februarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Nativii au norocul de a revedea o persoană foarte dragă, cunoscută poate în copilărie. Organizaţi o întâlnire, paote luaţi cina împreună. Veţi avea şansa să vorbiţi, să depănaţi amintiri, cine ştie, poate între voi se va aprinde focul iubirii. Aveţi curaj şi vorbiţi despre sentimentele voastre, altfel s-ar putea să regretaţi mai târziu.

Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal îşi pot face planuri de vacanţă. Este o perioadă grozavă pentru a vă relaxa, pentru a începe noi activităţi, ori pentru a vă dezvolta o pasiune mai veche, cine ştie, poate vă poate aduce un succes nemaipomenit. Ieşiţi din zona de confort, aveţi curajul de a încerca lucruri noi.

Gemeni

Gemenii trebuie să fie mai atenţi în privinţa anumitor persoane, căci cineva s-ar putea să vă trădeze ori să vă frângă inima din cauza unor evenimente în care aţi fost implicaţi fără voia voastră. Fiţi liniştiţi, puneţi-vă gândurile în ordine şi găsiţi o cale de a rezolva această problemă. Staţi departe de persoanele toxice, altfel veţi avea de suferit.

Rac

Racii au noroc de bani astăzi. S-ar putea să primiţi un telefon important de la o persoană influentă care vă va propune să vă implicaţi într-un proiect care vă poate aduce beneficii. De altfel aţi putea să semnaţi un contract important. Succesul este foarte aproape, fiţi însă atenţi, nu luaţi decizii pripite.

Leu

Leii întâlnesc astăzi persoane cărora li se pot destăinui fără emoţii. Apariţia unor astfel de oameni în viaţa voastră pică într-un moment cum nu se putea mai bun. Aveţi nevoie de cineva apropiat pentru a vă descărca sufletul. Astfel veţi căpăta energia necesară pentru îndeplinirea obiectivelor din perioada imediat următoare. Leii au ambiţii mari, însă au pe suflet şi multe probleme ce le distrag atenţia de la parcursul ideal în viaţă.

Fecioară

Pentru Fecioare este o zi ideală pentru a pune în aplicaţie ideile complexe care au dat bătăi de cap în ultima perioadă. Beneficiaţi de un culoar favorabil pentru îndeplinirea celor mai complicate ambiţii. Agilitatea mentală şi plusul de farmec personal permit Fecioarelor să devină, astăzi, lideri de grup sau, în cel mai rău caz, să obţină acordul unor persoane gata să le calce pe urme în drumul spre vârful ierarhiei profesionale.

Balanță

Balanţele pun astăzi viaţa socială pe primul plan. Dacă aţi primit o invitaţie la un concert sau la o petrecere, nu ezitaţi să o valorificaţi. Ar putea fi tichetul spre cunoaştea de noi persoane care să vă susţină în plan profesional sau a unei persoane de sex opus care să vă atragă atenţia în mod excepţional. Totuşi, nu uitaţi să expuneţi din prima pe masă toate sentimentele disponibile pentru că vă dau târcoale inclusiv oameni care abia aşteaptă să profite de slăbiciunile voastre.

Scorpion

Ortografia şi punctuaţia sunt marile probleme ale Scorpionilor pe ziua de astăzi. Aveţi mare atenţie la mesajele transmise. O virgulă pusă aiurea sau o eroare făcută din neatenţie v-ar putea aduce în situaţia de a transmite un mesaj total nepotrivit. Aveţi nevoie de multă răbdare şi atenţie pentru a evita apariţia unui conflict cu o persoană cu care nu ar fi bine să vă puneţi, indiferent că vorbim despre un superior la muncă sau o rudă care abia aşteaptă să rupă legătura cu voi.

Săgetător

Pentru Săgetător, comportamentul neobișnuit al unei persoane apropiate este un steag roșu. Află ce se întâmplă, pentru este foarte posibil să fie o legătură directă cu tine. Evident, nu ai de unde să ştii ce gândeşte persoana respectivă, dar, dar nu rezolvi lucrurile de la început, mai târziu pot să apară probleme cu persoana respectivă. Întrebaţi dacă există ceva despre care vor să vorbească. Este foate posibil să te aştepte pe tine să începi conversaţia.

Capricorn

Capricornul trebuie să se gândească bine. Dacă faci ceva doar pentru că vrei să obții recunoașterea cuiva astăzi, fă altceva. Impresionarea altora este o idee drăguță, dar nu este ceva pe care să bazeze un întreg proiect. S-ar putea foarte bine ca, odată ce ai depus toată munca asta grea, cei pe care vrei să-i impreisionezi să-și schimbe părerea despre ceea ce își doresc. Faceți ce trebuie, pentru că toată lumea ştie deja ce eşti capabil să faci.

Vărsător

Pentru Vărsător se anunţă o zi foarte epuizantă, încercând să tot evite un conflict și, uneori, chiar nu merită tot efortul. Dacă v-ați ținut capul în jos și ați încercat să rămâneți în afara vreunui argument, ar trebui să nu mai faceţi asta, este o pierdere de timp. Mergeți mai departe și spuneți-i acelei persoane exact ce credeți despre părerile sau acțiunile sale! Nu numai că te vei simţi mai bine, dar astfel de abordări directe şi corecte, în public, câştigă respectul celor din jur.

Pești

Peştii află astăzi că respectul este ceva dificil de câștigat, dar foarte ușor de pierdut. Pentru a vă asigura că vă păstrați respectul pentru voi înșivă, nu vă compromiteți convingerile. Oamenii te vor vedea ridicându-te pentru principiile tale și te vor admira cu atât mai mult pentru asta. În cursul serii apare o oportunitate amoroasă, pe care nu trebuie în niciun caz să o rataţi.

Articole asemănătoare

Back to top button