fbpx

Cinci zodii care „strălucesc” în luna ianuarie. Pe ce planuri vor avea mari succese?

Pentru ele s-au aliniat stelele la început de an. Vorbim de cinci zodii – cele care „strălucesc” în prima lună a lui 2020. Fie că e vorba de carieră sau viața amoroasă, se pare că ianuarie v-a pregătit surprize frumoase pe toate planurile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gemeni

Marte și Mercur te ajută în carieră, iar Venus îți aduce o relație amoroasă cu un/o vechi prieten/ă. În schimb, se recomandă o atitudine relaxată față de problemele sentimentale. Cât despre bani, nu vei avea de ce te plânge, decât dacă te lași pradă impulsului de a cheltui exagerat. Vei avea o energie de invidiat, idei care îi vor surprinde plăcut pe toți cei din jur și vei trăi momente incredibile, de care îți vei aminti tot anul.

Balanță

Ianuarie va fi o luna de implicare maximă în activitatea profesională, iar progresele vor fi pe măsura eforturilor. Nici în dragoste lucrurile nu arată rău: nativii și nativele singuri/e vor avea parte de o întâlnire importantă, iar cuplurile vor regăsi ceva din pasiunea care le-a unit. Marte și Venus favorizează întâlnirile amoroase, complicitatea cuplurilor, micile escapade în doi.

Scorpion

Activitate productivă intensă în ianuarie. Din 13, Marte te poate chiar transforma într-un lider. Venus și Marte îți sporesc farmecul personal. Planetele îți aduc o provocare: să-ți împărți timpul cât mai eficient între slujbă și casă/prieteni. Te gândești deja la o vacanță, la o călătorie pe care de ceva timp ți-o dorești? Astrele îți sunt alături așa că nu ar trebui să stai prea mult timp pe gânduri și să îți pui în aplicare planurile.

Capricorn

Anul debutează în forță, iar planetele îți furnizează idei și argumente pentru a-ți seduce interlocutorii. Venus anunță o nouă relație romantică, mai ales pentru nativii și nativele singuri/e. Acasă, ai putea fi ocupat/ă cu reamenajarea unor spații. O veste bună: veniturile tale cresc ca urmare a unei măriri de salariu, dar sunt posibile și unele rambursări, transmite elle.ro.

Vărsător

Soarele te favorizează la început de an: la slujbă sau în afaceri, vei fi un adevărat șef! Planetele au cel puțin meritul de a-ți dezvălui pe cine poți conta cu adevărat în afaceri, dar și în dragoste. Poate e timpul pentru un weekend relaxant? Ai grijă totuși la posibile raporturi de forță în sfera amoroasă.

Articole asemănătoare

Back to top button