fbpx

Zi de naștere cu final nefericit. Un bărbat și-a pierdut un ochi din cauza artificiilor

Ziua de naștere s-a transformat într-un dezastru pentru un bărbat de 29 de ani din Iaşi, România. El și-a pierdut un ochi din cauza artificiilor şi a fost internat în stare gravă la clinica de oftalmologie a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași, anunță Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul le-a spus medicilor că a aprins artificii, iar bucăți din materialul pirotehnic i-au sărit în ochi. Astfel de incidente cu urmări tragice sunt frecvente în ultima lună a anului.

Polițiștii de frontieră giurgiuveni, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), au descoperit, duminică, 5 decembrie, într-un autocamion, 15.000 de kilograme de articole pirotehnice, ascunse în spatele unor paleți de cartofi, pe care un cetățean român a încercat să le introducă în țară, fără autorizațiile necesare.

În schimb, vânzarea materialelor pirotehnice este tot mai prezentă online. Mulți nu știu că este ilegal să comercializezi sau să folosești astfel de materiale pirotehnice și mai mult de atât, că amenzile nu sunt unele mici.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button