fbpx

video | Un avion s-a prăbușit în Australia! Nu sunt supraviețuitori

Un accident aviatic s-a produs astăzi în Australia, după ce un avion folosit pentru stingerea incendiilor s-a prăbușit într-o regiune muntoasă din statul New South Wales. În urma impactului violent, membrii echipajului au decedat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit autorităților locale, victime sunt trei cetățeni americani, iar până în acest moment nu s-a aflat care a fost cauza accidentului.

„Avionul cisternă canadian de tip C-130 Hercules s-a lovit de sol, iar din informațiile inițiale se pare că a avut loc un incendiu după impact. Nu sunt informații în acest moment în legătură cu cauza accidentului”, a declarat Shane Fitzsimmons, reprezentant al serviciului de pompieri.

El mai spune că vehiculul fusese închiriat de o companie de pompieri privată din Canada, pentru a participa la stingerea incendiilor de vegetație.

Australia este lovită de incendii devastatoare, care au început încă din luna septembrie a anului 2019. Flăcările puternice au ucis 29 de persoane și circa un miliard de animale, dar și a „nimicit” în jur de 2500 de locuințe și o suprafață de pădure comparabilă cu suprafața Austriei.

Citește și: foto, video | O tânără s-a fotografiat dezgolită pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. Ce sumă a reușit să adune?

video | Imagini de groază în Australia. Cerul a luat culoarea focului, iar oamenii își caută refugiu pe plaje și în apă pentru a se salva

foto | Fumul de la incendiile din Australia se observă și din spațiu. Vezi imaginea publicată de NASA

foto | Adevărații eroi ai Australiei: Pompierii luptă necontenit, un tânăr salvează zeci de koala, iar unele vedete fac donații

Articole asemănătoare

Back to top button