fbpx

video | Și-a legat iubita de acoperișul mașinii pentru a filma un videoclip. Un nou trend în rândul influencerilor

Un influencer rus care și-a legat iubita de acoperișul unui Bentley pentru a filma un trend, este investigat de Inspectoratul de Poliție Rutieră din Moscova, potrivit Insider.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Influencerul, Serghei Kosenko, are peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram și este cunoscut pentru prezența sa extravagantă din mediul online și afinitatea pentru activități periculoase.

În ianuarie, a fost deportat din Indonezia după ce a organizat o petrecere care a încălcat regulile COVID-19, potrivit The Moscow Times. În decembrie, Kosenko a declanșat critici online după ce a postat un videoclip pe Instagram cu el și o femeie, care conducea o motocicletă de pe un debarcader în ocean, în Bali.

În videoclipul acum viral, care a acumulat peste 86.000 de aprecieri și a fost postat săptămâna trecută pe Instagram, Kosenko a condus un Bentley verde-albăstrui în timp ce iubita lui, legată cu frânghii și lipită la gură, zăcea pe acoperiș.

Mâna stângă a lui Kosenko a fost încătușată de mâna dreaptă a femeii. Ulterior, videclipul a fost șters de pe Instagram sau cel puțin nu mai este disponibil acum.

Potrivit Insider, Kosenko a declarat că a făcut-o „deja de 20 de ori”. Conform India Times acesta a spus în comentarii că iubita sa legată pe acoperișul mașinii este unul dintre multiplele „teste de încredere” pe care cuplul le-au făcut împreună.

Cascadoria periculoasă și virală a lui Kosenko face parte dintr-un trend de pe conturile social media ruse cunoscut ca „thrash streaming” care implică participarea internauților la acte periculoase care sunt live pentru spectatori care donează bani.

Mai târziu, influencerul a scris pe rețelele de socializare că el și prietena sa își cer scuze pentru incident și că au fost amendați cu 750 de ruble (aproximativ 180 de lei), nefiind însă clar dacă penalizarea a fost singura măsură luată de autoritățile ruse.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button