fbpx

video | Pasager reţinut şi avion evacuat de urgenţă pe aeroportul LaGuardia din New York

Un pasager care se afla la bordul unui avion al companiei Republic Airways a fost reţinut pe aeroportul LaGuardia din New York, la scurt timp după ce aparatul de zbor a aterizat, sâmbătă după-amiază. Avionul a fost evacuat de urgenţă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Autorităţile au precizat că alt pasager a semnalat că bărbatul avea un comportament suspect şi haotic, ceea ce l-a făcut pe pilot să declare aterizare de urgenţă şi să ţină avionul pe “taxiway”, calea de circulaţie dintre punctele de staţionare şi piste, scrie observatornews.ro.

Un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Securitate Internă al SUA a precizat că în avion nu exista “nimic periculos”. Republic Airways a anunţat că incidentul de la bordul avionului a avut loc spre finalul zborului de aproximativ două ore de la Indianapolis la LaGuardia. “După ce a ieşit de pe pistă, avionul s-a oprit pe taxiway şi a fost evacuat de urgenţă, din precauţie. Poliţişti şi salvatori aşteptau avionul şi pasagerul implicat în incident a fost reţinut”, a precizat compania, potrivit news.ro.

Nicio persoană nu a fost rănită. La bordul avionului s-au aflat 78 de pasageri şi patru membri ai echipajului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button