fbpx

video | O nouă metodă de escrocherie! S-ar fi deghizat în femei afgane, deși erau românce

Mai multe românce au fost surprinse în primele zile din această săptămână la cerșit, în Franța, îmbrăcate ca femeile musulmane. Gestul revoltător al celor care au ales să se folosească de tragedia din Afganistan, și în special de a femeilor, după preluarea puterii de talibani, a fost criticat de internauți după publicarea imaginilor pe Facebook, informează realitatea.net.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit clipului video postat pe Facebook, un bărbat le vorbește în limba arabă, dar observă că nu înțeleg, apoi le întreabă, în franceză, dacă sunt musulmane. Femeile au ales în cele din urmă să se ferească de camera de filmat și să se retragă.

Iată cum a decurs dialogul bărbatului cu româncele deghizate în femei afgane:

„- Sunteți musulmane?

– Te rog, te rog!

– Nu sunteți musulmane, sunteți românce!

– Problem?

– Da, este o problemă. Pentru că tu spui că ești musulmană. Voi sunteți românce, dar v-ați deghizat în musulmane. Ești româncă?”, le întreabă bărbatul, potrivit stiridiaspora.ro.

După ce a încercat să le ofere un teanc de bani, una dintre femei spune „No, mersi!”, iar o alta a încercat să oprească filmarea.

Româncele se îndepărtează ușor de locul unde cerșeau după ce bărbatul le întreabă dacă știu cea mai importantă rugăciune pentru musulmani, prima din Coran: Al-Fatiha (prima sură a Coranului, o rugăciune pentru îndrumare și milă, recitată în rugăciunile musulmane obligatorii și voluntare – n.red.).

„Cunoști Al-Fatiha ? Spune-mi Al-Fatiha! De ce vă deghizați în musulmane pentru bani? De ce ai plecat din România?”, le-a mai spus bărbatul, potrivit aceleiași publicații.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button