fbpx

video | „Erau cadavre peste tot”. Peste 40 de persoane au murit după ce autocarul în care se aflau s-a izbit violent de un camion

Un impact violent dintre un autocar și un camion a luat viața a cel puțin 41 de persoane în Brazilia. Oamenii din autobuz erau muncitorii unii fabrici și se îndreptau la locul muncă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din motive necunoscute, șoferul vehiculului ar fi pierdut controlul volanului, apoi s-a tamponat cu un camion, transmite presa străină. Coliziunea a fost atât de violentă încât aproape jumătate din autocarul a fost distrus, iar zeci de oameni au rămas blocați între fiare.

Operațiunile de salvare au derulat ore în șir, iar martorii au povestit presei locale ă la fața locului „erau cadavre peste tot”. Inițial, nimeni nu știa numărul exact de persoane care se aflau în interiorul autocarului, iar bilanțul morților a crescut de la 32 la 41.

În total, vehiculul transporta 53 de angajați ai unei uzine de textile. Persoanele care au supraviețuit au suferit diverse traumatisme. În același timp, viața șoferului camionului este în afara pericolului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button