fbpx

video | Dima Bilan, beat pe scena din Samara. Cum a decis să ceară scuze fanilor care au venit la concertul său?

Dima Bilan a susținut un concert în orașul Samara, din Rusia. Cântărețul a urcat beat pe scenă și nu a reușit să cânte nici o melodie până la capăt. Artistul a fost filmat, iar imaginile au ajuns virale pe rețelele sociale.

Deși unii fani au rămas dezamăgiți, au fost și din cei care s-au amuzat pe seama cântărețului.

 

A doua zi, Dima Bilan a ținut să ceară scuze tuturor fanilor, în special celor din Samara.

„Dragii mei, vreau să cer scuze pentru că am urcat beat pe scenă. Am băut coniac în hotel cu prietenii și nu mi-am dat seama că am exagerat.

Vreau ca în cel mai scurt timp să revin în Samara cu un concert de calitate absolut gratis. Vreau să sponsorizez construcția unui teren de joacă pentru copii și voi mai dona un aparat performant pentru spitalul din oraș”, menționează Dima Bilan pe pagina sa de Instagram. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#самара #билан #димабилан

Публикация от Dima Bilan (@bilanofficial)

Mai mulți artiști din showbizul rusesc au încercat să îl susțină pe artist.

„Nu judeca și nu vei fi judecat. Dima, tu esti artist! Artist cu literă mare! Și ai devenit încă mai mare după aceste cuvinte sincere. Totul se va uita, timpul le șterge pe toate, iar gesturile sincere rămân pentru totdeauna”, a menționat, Filip Kirkorov.

„Nu trebuie să te autopedepșesti pentru asta”, i-a scris compozitorul Igor Nikolaev.

Dima Bilan mai adaugă că este adeptul unui mod de viață sănătos și incidentul din Samara a avut loc pentru că nu a consumat demult alcool.

Autoare: Cristina Darii, stagiară

Articole similare

Close