fbpx

video | Data de 9 ianuarie este declarată zi de doliu în Ucraina. Zelenski: „Toți liderii mondiali trebuie să învețe să prețuiască viețile oamenilor”

Data de 9 ianuarie a fost declarată zi de doliu în Ucraina. Totodată, Vladimir Zelenski a exprimat condoleanțe familiilor ucrainenilor care au decedat în accidentul aviatic de la Teheran, dar și statelor ai căror cetățeni și-au pierdut viață în urma catastrofei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președintele țării vecine a îndemnat oamenii să evite speculațiile, menționând că subiectul nu este unul potrivit pentru a aduna like-uri pe rețelele socializare. Potrivit lui, peste 40 de specialiști ucraineni s-au deplasat deja în Iran pentru a ajuta echipele care investighează cazul.

„Avem nevoie de răbdare și înțelepciune. Această istorie îngrozitoare trebuie să îl învețe pe fiecare cetățean al Ucrainei, dar și pe fiecare lider mondial să prețuiască viețile oamenilor și să facă asta înainte ca ele să fie pierdute atât de rapid și dureros”, a declarat Zelenski.

Citește și: Avionul care s-a prăbușit în Iran a efectuat zboruri și pe ruta Kiev-Chișinău. Când a aterizat ultima dată aeronava în capitala țării noastre?

Își așteptau apropiații la aeroport, dar au aflat de la jurnaliști că avionul s-a prăbușit. Drama prin care au trecut rudele celor care au decedat în Iran

A fost exclusă versiunea unui atac terorist sau coliziunea cu o rachetă. Care ar fi cauza prăbușirii avionului ucrainean în Iran?

Articole asemănătoare

Back to top button