fbpx

video | Așa arată un accident cu 130 de mașini. Peste 200 de persoane – implicate, iar cel puțin 12 au ajuns la spital

Peste 130 de mașini au fost implicate într-un accident pe o șosea din Japonia. Impactul în lanț s-a produs din cauza unei furtuni de zăpadă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În total, peste 200 de persoane au avut de suferit în urma ciocnirilor dintre mașini. Conform presei străine, care face referire la Reuters, carambolul a luat viața unei persoane, iar cel puțin 12 au fost rănite.

Totul s-a întâmplat pe autostrada Tohoku din prefectura nordică Miyagi. Ca urmare a impactului, mașinile accidentate au rămas blocate pe o porțiune de circa un kilometru.

Pe porțiunea traseului unde a avut loc impactul limita de viteză este de 50 de kilometri pe oră. Totuși, condițiile meteorologice, ninsoarea și vizibilitatea redusă au fost suficiente pentru a provoca tragedia, chiar și în condițiile respectării regulilor de circulație. Autoritățile nipone încă efectuează operațiuni de salvare a persoanelor care au rămas blocate pe traseu.

Precizăm că, în această iarnă, în Japonia se înregistrează ninsori abundente. Încă din decembrie mai multe regiuni ale țării au fost cuprinse de nămeți, iar traseele – blocate din cauza zăpezilor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button