fbpx

video | A lins mânerele și pachetele dintr-un supermarket pentru a-și întări imunitatea. Isprava care a lăsat-o pe o influenceră fără cont pe Instagram

O influenceră care promovează non-vaccinarea a decis să își întărească imunitate cu microbi. Pentru a-și îndeplini scopul tânăra a lins mai multe obiecte dintr-un supermarket.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Americana a publicat o secvență video de 20 de secunde pe Instagram. Comunitatea, însă, a decis că filmulețul încalcă regulile privind informațiile despre COVID-19 și a lăsat-o fără cont.

În secvență femeia linge mânere, căruța și chiar pachetele, transmite Digi24, cu referire la DailyMail. Potrivit ei, pe lângă faptul că astfel își întărește imunitatea, tânăra consideră că metoda este eficientă pentru a îmbunătăți digestia.

„Germenii întăresc sistemul imunitar. Expunerea la germeni creează mijloace de apărare împotriva astmului și alergiilor. Microbii ajută la digestie”, a scris femeia în dreptul imaginilor.

Internauții, se pare, nu prea au apreciat gestul. Chiar dacă l-au distribuit masiv, aceștia au criticat dur acțiunile femeii pe rețelele de socializare. De menționat este și faptul că nu este primul caz de acest gen, iar anterior pe TikTok a fost publicat un filmuleț în care un tânăr linge vasul de toaletă în cadrul unei provocări numite „Cooronavirus Challenge”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button