fbpx

video | A fost la un pas de moarte după ce instructorul ar fi uitat să îi cupleze centura de siguranță. Experiența de coșmar prin care a trecut un fotograf

Un fotograf american a fost la un pas de moarte în timp ce zbura cu deltaplanul în Elveția, după ce instructorul ar fi uitat să îi cupleze centura de siguranță în timpul zborului. Un an mai târziu, însă, bărbatul a vrut să-și învingă teama și a repetat experiența.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În 2018, Chris Gursky se afla în vacanță alături de soția sa. În prima lor zi în Elveția, fotograful american a decis să zboare cu deltaplanul, însă experiența i-a fost aproape fatală. Instructorul ar fi uitat să-i atașeze hamul, iar Gursky a stat agățat timp de aproape patru minute.

Cei doi și-au dat seama la timp de greșeala produsă și au încercat să ajungă cât mai repede la sol. Bărbatul s-a prins de instructor şi de bara aparatului de zbor în încercarea de a rămâne în viaţă. Aceștia nu au reușit să aterizeze din prima, de aceea zborul s-a mai prelungit câteva „minute de coșmar”. În cele din urmă, experiența s-a încheiat cu bine.

După nici un an, însă, Gursky și soția sa au revenit în Elveția pentru a mai încerca din nou să zboare cu deltapalnul.

„Mi-am zis: vreau să o fac din nou. Vreau să zbor iar. Cel mai greu moment a fost când am ajuns la punctul de lansare, locul în care am stat și prima dată. Însă, imediat ce am ajuns în aer m-am relaxat și mi-am zis că totul va fi bine. A fost minunat”, a declarat americanul.

Articole asemănătoare

Back to top button