fbpx

Va fi lăsată să plece într-o ultimă călătorie cu copiii ei, în ciuda carantinei. Povestea unei femei bolnave de cancer

O femeie din Scoția, bolnavă de cancer, va fi lăsată să meargă într-o „ultimă vacanță” cu copiii ei, în ciuda interdicției de călătorie impuse în Scoția, a anunțat premierul Nicola Sturgeon, potrivit BBC.

Linzi Page, în vârstă de 38 de ani, are cancer în stadiul patru. Autoritățile au decis să facă pentru ea o excepție de la regulile de carantină. Femeia va avea voie să plece cu avionul, alături de copiii ei, în Tenerife.

Sturgeon a spus că a vorbit cu Page în această dimineață, scrie digi24.ro.

„Mi-a spus că familia a avut un an greu și că această vacanță va fi o amintire frumoasă pentru ei. A spus că este un timp prețios petrecut cu familia, pe care nu o vor mai avea niciodată”, a spus premierul scoțian.

Sturgeon a spus că din „motive de compasiune, legate de sfârșitul vieții unei persoane”, Page va fi scutită de restricții și că familiei i se va permite să plece în vacanță.

„În conformitate cu reglementările, oricine se află într-o situație ca a ei poate pleca într-o ultimă vacanță. Situația lui Linzi este tragică, dar, atât din punct de vedere al compasiunii, cât și din considerente legale, poate pleca în vacanță și îi doresc tot binele ei și familiei ei”, a mai spus Sturgeon.

Articole asemănătoare

Back to top button