fbpx

Unei familii i s-ar fi cerut să coboare din avion din cauza mirosului corporal neplăcut. Acum aceștia vor să dea în judecată compania aeriană

O familie de americani ar fi fost evacuată din avion din cauza mirosului corporal neplăcut. Cei care s-au plâns ar fi însoțitorii de bord și pasagerii. Fiind revoltați, membrii familiei urmează să dea în judecată compania aeriană. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Yehuda Yosef Adler, soția lui – Jennie, și fiica lor au fost debarcați dintr-o cursă Miami-Detroit în ianuarie 2019, iar ei susțin că însoțitorii de zbor au făcut comentarii pe seama religiei lor – Iudaism ortodox. Totuși, compania American Airlines a negat acuzațiile și a anunțat că decizia de a înlătura familia din avion nu a fost din motive religioase. Reprezentanții, citați de BBC, susțin că alți pasageri s-au plâns de mirosul lui Yehuda Yosef Adler.

Procesul a fost intentat în Texas pe motive de defăimare, stres emoțional și discriminare pe motive religioase.

„Decizia a fost luată pentru că nu am vrut să provocăm disconfort celorlalți pasageri”, se arată într-un comunicat American Airlines.

Yehuda Yosef Adler susține că familia sa se afla în avion de nu mai mult de cinci minute, când un membru al personalului le-a spus că era o situație de urgență și trebuie să părăsească aeronava. Abia când coborau din aeronavă, personalul i-a spus lui Yehuda că pilotul a cerut evacuarea familiei din cauza mirosului corporal.

În proces este menționat și faptul că un membru al personalului „a făcut o remarcă peiorativă și deplasată în care le-a spus membrilor familiei Adler că știe că evreii ortodocși fac baie o dată pe săptămână”.

Pe lângă faptul că nu au putut zbura în ziua respectivă, oamenii și-au pierdut și bagajele, acestea rămânând în avionul inițial.

Articole asemănătoare

Back to top button