fbpx

Un gaz incolor, cu miros înțepător, care irită mucoasele… Ce substanță a fost descoperită deasupra orașului Wuhan?

Deasupra orașului Wuhan ar exista o concentrație mare de dioxid de sulf, un gaz incolor, cu miros înțepător, care irită mucoasele. Substanța se degajă în timpul arderii materiei organice, iar asta ar putea însemna că numărul deceselor din cauza coronavirusului este mult mai mare decât se arată în bilanțul anunțat de autorități.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform presei străine, administrația de la Beijing a ordonat incinerarea tuturor persoanele care au decedat din cauza maladiei. Crematoriile din Wuhan, oraș considerat epicentrul epidemiei, lucrează nonstop. Acolo ar fi aduse aproximativ câte 100 de cadavre pe zi, iar muncitorii nu s-ar mai fi odihnit de când a izbucnit focarul.

Precizăm că, recent, în presa străină au apărut date precum că, din cauza unei scurgeri de informație, compania chineză care arată în timp real numărul de îmbolnăviri ar fi afișat cifre care diferă de 10 ori de cele anunțate anterior. Actualmente, conform ultimelor statistici, peste 40.000 de persoane s-au îmbolnăvit din cauza virusului, iar mai mult de 900 – au decedat.

Articole asemănătoare

Back to top button