fbpx

Un bărbat care s-a închis în toaletă a pus pe jar echipajul unui avion de pe ruta Cipru-Elveția. Aeronava a aterizat de urgență în Austria

Un avion cu 134 de pasageri la bord, care se deplasa din Cipru spre Elveţia, a aterizat de urgenţă în Austria. Incidentul a avut loc după ce un bărbat s-a închis în toaletă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Individul de 51 de ani refuza categoric că iasă din camera de baie. Deoarece totul se întâmpla în ajunul comemorării atentatelor de pe 11 septembrie, s-a declanșat alerta de gradul zero.

Potrivit procedurilor, căpitanul a decis să aterizeze la Graz, în Austria, transmite libertatea.ro Paradoxal, dar bărbatul care s-a încuiat în toaletă a fost cooperant cu polițiștii de frontieră.

Acesta ieșit din încăpere după aterizare, și-a luat toate bagajele și a părăsit bordul aeronavei, iar avionul a decolat peste 45 de minute spre destinație. Poliția nu a identificat niciun obiect periculos asupra sa, iar camera de baie nu a fost deteriorată. Totuși, individul nu a oferit vreo justificare legată de comportamentul său în timpul interogatoriului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button