fbpx

Un bărbat a decedat după ce a fost atacat de o coțofană. Australianul mergea cu bicicleta prin parc

Viața i-a luat o altă întorsătură, poate, când se aștepta cel mai puțin. E vorba de un ciclist din Australia care a decedat după ce a fost atacat de o specie locală de coțofană.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victima avea vârsta de 76 de ani și făcea o plimbare cu bicicleta în parcul Nicholson din Wollongong, la sud la Sydney. La un moment dat, acesta a fost atacat de pasăre, specia căreia devine agresivă în perioada de împerechere, în lunile septembrie și octombrie.

Conform poliției locale, pentu a evita coțofana, ciclistul a trebuit să tragă de ghidon. Părăsind poteca – însă – el a lovit un gard și a căzut, suferind răni grave la cap.

Deși medicii au reușit să vină de urgență, transportând bărbatul cu elicopterul la un spital din Sydney, acesta a murit în cursul serii.

Coțofenele atacă deseori în cazul în care percep oamenii sau animalele drept amenințări pentru puii lor. Ele pot provoca răni grave din cauza ciocurilor și ghearelor ascuțite. Anul acesta au avut loc 1570 de atacuri, soldate cu 189 de răniți, transmite digi24.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button