fbpx

Surpriză matinală pentru un bărbat. A fost mușcat în zona genitală de șarpele vecinului, în timp ce era la toaletă

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Austria a fost mușcat în zona genitală de pitonul vecinului său. Șarpele scăpase printr-o scurgere și ajunsese să se ascundă chiar în toaleta victimei. Când s-a dus la baie la 6 dimineața, omul a simțit o ciupitură puternică înainte de a descoperi șarpele, informează Observator.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția a spus că bărbatul tocmai se aşezase pe toaletă când a simțit o ciupitură puternică în zona organelor genitale. Speriat, omul a sărit în picioare. Şi mai mare a fost şocul când bărbatul a descoperit că reptila îl fixa cu privirea.

Bărbatul a chemat poliţia, care a ajuns alături de un expert local în reptile, venit să scoată șarpele din ascunzătoarea sa. Între timp, austriacul a fost dus la spital, astfel încât să poată fi tratat.

Din fericire, rănile au fost uşoare. Medicii au spus că exista riscul ca mușcătura să se infecteze din cauza bacteriilor din toaletă.

Pitonul nu a fost rănit și, după ce a fost curățat, a fost înapoiat proprietarului său în vârstă de 24 de ani, adică chiar vecinul victimei. Poliția a spus că bărbatul ține în total 11 șerpi neveninoşi și o reptilă Gecko în apartamentul său, în cuști special concepute.

Articole asemănătoare

Back to top button