fbpx

„Singur acasă”, într-o altă variantă. Ce a făcut un câine husky într-o locuință din Marea Britanie?

Lăsat singur acasă, în orașul Stanford-le-Hope, un câine husky și-a găsit „ocupație”. Patrupedul a provocat un mic incendiu după ce a reușit să apese pe butonul de pornire al cuptorului cu microunde.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Marea problemă a fost că în aparatul electrocasnic erau câteva chifle, iar la un moment dat acestea au început să ardă. Deși incendiul a fost unul minor, locuința a fost umplută cu fum.

Proprietara a fost alertată cu ajutorul unei aplicații de la telefonul mobil. Prin intermediul acesteia au putut fi sesizați și pompierii, care au văzut ce se întâmplă în casă.

Salvatorii au avut grijă ca flăcările să nu se răspândească, iar unul dintre ei a numit acest incendiu drept unul „ciudat”. Patrupedul husky nu a fost rănit în urma incidentului, transmite digi24.ro.

„În cuptorul cu microunde nu ar trebui depozitate alimente atunci când nu sunt folosite. Lăsați-l întotdeauna curat și liber de orice aliment sau ambalaj. Animalele și copii le pot porni foarte ușor, nu vă asumați acest risc”, a atenționat un pompier.

Articole asemănătoare

Back to top button