fbpx

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon. Care este motivul deciziei

Simona Halep a anunțat că nu va participa la această ediție a turneului de la Wimbledon. Sportiva s-a retras de la foarte multe turnee în acest an din cauza accidentărilor, ba la umăr, ba la spate, dar cea mai gravă pare a fi cea de la gambă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul unui meci din turneul de la Roma, Simona Halep, a suferit din senin o ruptură profundă la gambă. Astfel a fost nevoită să se retragă de la Roland Garros, dar își anunțase revenirea pe iarbă. Trebuia să joace la Berlin, dar a anunțat că simte dureri și vrea să se protejeze pentru Wimbledon. Însă din păcate, a venit și anunțul trist.

„Cu o mare tristețe vă anunț că mă retrag de la Wimbledon, după ce nu m-am recuperat în totalitate în urma accidentării de la gambă. Am dat totul pentru a putea fi prezentă la Wimbledon, mai ales că aveam acele amintiri speciale de acum doi ani. Abia așteptam să calc pe iarba acelor arene minunate din postura de campioană. Din păcăte, corpul meu nu s-a recuperat și trebuie să salvez acele emoții pentru anul viitor”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button