fbpx

S-au pornit în Italia, dar au fost deconspirați la Bârlad. Doi cetățeni afgani, depistați de un șofer din Republica Moldova în camion

Șoferul unui camion a sunat la 112 după ce a auzit în compartimentul marfar voci. Bărbatul este originar din Republica Moldova, iar vehiculul se deplasa spre Rusia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii de frontieră au găsit în remorca sigilată doi cetățeni afgani care le-au spus autorităților că doreau, de fapt, să ajungă în Italia, transmite Digi24, cu referire la responsabili de peste Prut. Tinerii au comunicat ofițerilor că intenționau să ajungă în Italia.

Șoferul camionului, un bărbat cu dublă cetățenie, a României și a Republicii Moldova, a solicitat sprijinul autorităților române după ce a oprit într-o parcare din localitatea Bârlad. La fața locului s-au deplasat polițiști vasluieni, care au constatat faptul că șnurul asigurător al semiremorcii permitea deschiderea prelatei, fără a se deteriora sigiliul vamal, motiv pentru care au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, cei doi indivizi au fost descoperiți în compartimentul de marfă al camionului, ascunși printre saci de plastic. Tinerii au 24 și respectiv 26 de ani și ar fi urcat în vehicul fără consimțământul șoferului. Polițiștii de frontieră de peste Prut continuă cercetările pentru a stabili toate persoanele implicate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button