fbpx

video | Ronald Koeman, demis după ce Barcelona a pierdut cu Rayo Vallecano

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a decis, în noaptea de miercuri spre joi, să îl elibereze din funcţia de antrenor al echipei pe tehnicianul Ronald Koeman. Olandezul a fost informat despre decizie chiar de Laporta, la câteva ore după ce Barca a fost învinsă de Rayo Vallecano cu 1-0, în La Liga.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Catalanii nu au pierdut cu Rayo pentru prima dată din 2002, în ultimele 13 partide consecutive înregistrândui-se tot atâtea succese pentru Barca.

În comunicatul oficial al clubului se precizează că „FC Barcelona l-a eliberat pe Ronald Koeman din funcţia de antrenor al primei echipe, scrie Mediafax. Preşedintele clubului, Joan Laporta, l-a informat de decizie după înfrângerea cu Rayo Vallecano (a decis reuşite columbianului Radamel Falcao). Ronald Koeman îşi va lua rămas bun de la echipă joi, pe Ciutat Esportiva.

FC Barcelona doreşte să-i mulţumească pentru serviciile aduse clubului şi îi urează mult succes în cariera sa profesională”.

Conform jurnalistului independent Fabrizio Romano, imediat după înfrângerea de miercuri seara din campionat, Joan Laporta a convocat o întâlnire de urgenţă cu board-ul de conducere al clubului, decizia fiind luată după câteva ore de dezbateri.

Acelaşi Fabrizio Romano susţine că în cadrul întâlnirii s-a făcut şi o listă scurtă cu potenţialii tehnicieni, care ar putea fi cooptaţi.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button