fbpx

Record mondial: Povestea femeii care aștepta opt, însă a adus pe lume 10 bebeluși

O femeie din Africa de Sud a născut 10 bebeluși, batând recordul mondial stabilit de o femeie din Mali, Halima Cisse, care a dat naștere la 9 copii, în Maroc, în luna mai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit presei din Africa de Sud, citată de AfricaNews, Gosiame Thamara Sithole, de 37 de ani, a născut prin cezariană șapte băieți și trei fete, devenind deținătoarea recordului Guinness pentru cei mai mulți copii născuți de o femeie simultan.

Femeia și soțul ei, Teboho Tsotetsi, așteptau opt bebeluși, însă doi nu au fost văzuți la ecografie.

„Am fost șocată de sarcina mea. A fost greu la început. Am fost bolnavă, mi-a fost rău. Încă mi-e greu, dar sunt obișnuită cu asta acum. Nu mai simt durere… Mă rog doar ca Dumnezeu să mă ajute să-i nasc sănătoși, să fim în viață și eu și copiii mei„, a declarat Sithole pentru presa din țara ei înainte să nască, atunci când știa că are 8 copii.

Soțul femeii a spus că aceasta a născut în a 29-a de săptămână de sarcină și că sarcina ei a fost sută la sută naturală, pentru că nu a urmat niciun tratament de fertilitate.

Sithole, care are deja o pereche de gemeni de șase ani, a născut luni seară și le-a transmis jurnaliștilor că este „fericită și emoționată”.

În mai, o tânără maliană a născut 9 copii în Maroc, batând recordul deținut de o femeie din SUA, Nadya Suleman, care născuse 8 ​​bebeluși în 2009.

Articole asemănătoare

Back to top button