fbpx

Reacția lui Elon Musk după ce presa a dezvăluit că ar avea gemeni cu o angajată a sa

Elon Musk a avut o reacție ironică pe pagina de Twitter, după ce presa a dezvăluit că a devenit tată de gemeni anul trecut, cu una din directoarele de top de la compania sa de inteligență artificială, Neuralink.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Populația de pe Marte este încă de zero persoane!”, a scris Elon Musk pe pagina sa de Twitter.

Însă într-o altă postare, fondatorul Tesla scrie că „Fac tot ce pot pentru a ajuta la depășirea crizei subpopulării. Rata natalității în colaps este de departe cel mai mare pericol pentru civilizație”, a scris Musk.

Într-o altă postare, Musk i-a felicitat pe cei care au familii numeroase. „Sper că aveți familii numeroase și felicitări celor care deja le au!”

Elon Musk a devenit tată de gemeni anul trecut, cu una din directoarele de top de la compania sa de inteligență artificială, Neuralink. Documente aflate la tribunal arată că Elon Musk și Shivon Zilis, directoare la Neuralink, au depus o cerere pentru a schimba numele gemenilor, astfel încât „să conțină numele tatălui și numele mamei ca parte a prenumelui” copiilor.

Cererea a fost depusă la un tribunal din Austin, Texas, unde s-au născut copiii, și a fost aprobată de judecător. Shivon Zilis a născut gemeni în noiembrie 2021, la câteva săptămâni după ce Elon Musk și Claire Boucher au avut al doilea copil al lor, cu ajutorul unei mame-surogat.

Cel mai bogat om din lume are acum nouă copii despre care se știe, dintre care cinci sunt cu prima sa soție, Justine Musk, și doi cu cântăreața Claire Boucher, cunoscută sub numele de scenă Grimes.

Articole asemănătoare

Back to top button