fbpx

Primul european a murit din cauza coronavirusului. Epidemia a început să se răspândească în Italia

Primul european care a decedat din cauza coronavirusului este un italian. Bărbatul avea 77 de ani și era din regiunea Veneto.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform presei străine, epidemia se răspândește în Italia, în ultimele 24 de ore fiind diagnosticate pozitiv 16 persoane. Lanțul îmbolnăvirilor a pornit de la un pacient infectat care nu a călătorit în China. Acesta a contactat cu o persoană care a vizitat zona de risc, dar testul a arătat că ea nu are coronavirus.

Autoritățile nu pot descoperi cine a răspândit maladia, iar în mai multe localități au fost închise școlile, restaurantele și instituțiile publice. Oamenilor li s-a recomandat să evite aglomerația și să stea acasă timp de o săptămâna pentru a nu se supune pericolului.

Citește și: video | O infirmieră însărcinată, care îngrijește bolnavii de coronavirus, prezentată ca eroină în presa chineză. Imaginile au stârnit critici în întreaga lume

video | Epidemia va fi învinsă în aprilie? Doctorul Komarovsky face noi precizări referitoare la coronavirus

Ai febră, strănuți și îți este frică de coletele din China? Află cum să te protejezi de coronavirus și ce să faci dacă ai simptomele bolii

Articole asemănătoare

Back to top button