fbpx

Părăsește Casa Albă, dar nu și politica? Trump ar intenționa să creeze Partidul Patrioților

Donald Trump părăsește Washingtonul și pleacă la Florida, unde intenționează să lucreze la crearea propriei organizații politice. Formațiunea s-ar numi Partidul Patrioților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În ultima perioada acesta ar fi abordat subiectul cu mai mulți dintre colaboratorii săi, transmite Digi24, cu referire la Wall Street Journal. Omul de afaceri ar încerca astfel să își mențină influența în spațiul politic american, chiar și după expirarea mandatului de președinte. Casa Albă a refuzat să comenteze aceste informații.

În același timp, în presa străină se vehiculează tot mai mult că Trump nu ar găsi numitor comun cu mai mulți republicani influenți, inclusiv liderul majorității din Senat, Mitch McConnell. Pe de altă parte, conform sondajelor, Trump se bucură de sprijin din partea cetățenilor și are electorat.

Chiar și așa, conform Wall Street Journal, nu este clar dacă înființarea unui nou partid politic ar fi o prioritate pentru Donald Trump, fiind faptul că acțiunea presupune timp și bani, iar de regulă, formațiunile politice alternative celor două mari partide tradiționale din SUA, Republican și Democrat, nu au avut succes.

Precizăm că, marți, 19 ianuarie, a fost ultima zi de mandat a lui Donald Trump. Acesta a „transmis” atribuțiile legate de ceremonia de învestire a lui Biden vicepreședintelui Pence și nu va fi prezent la inaugurarea care urmează să înceapă în ore numărate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button