fbpx

Pacienții cu coronavirus sunt tratați cu medicamente destinate cazurilor de HIV și SIDA, în timp ce experţii caută încă un leac pentru maladia mortală

Pacienților cu coronavirus din Wuhan le sunt administrate medicamente destinate cazurilor de HIV și SIDA. În același timp, experții sunt în căutarea unui leac pentru maladia mortală. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oficialilor din cadrul Comisiei de Sănătate din China, două dintre tratamentele utilizate pentru combaterea HIV au recomandări şi pentru a înlătura simptomele pneumoniei asociate virusului. Este vorba despre Lopinavir și Ritonavir, pe care pacienţii trebuie să le ia de două ori pe zi.

CNN relatează că oficialii din domeniul sănătății spus că nu există un tratament cunoscut pentru boala asemănătoare virusului, dar oamenii de știință fac toate eforturile pentru a descoperi un vaccin.

Deși se lucrează intensiv la un vaccin împotriva noului virus, acest proces ar dura câteva luni până când prima fază a studiilor clinice va începe, și mai mult de un an până când un vaccin ar putea fi disponibil, a spus Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase din SUA

Articole asemănătoare

Back to top button