fbpx

Ofițerii din Texas caută o cisternă în care s-ar afla 80 de persoane. Necunoscuți au sunat la Poliție și au spus că nu le ajunge aer

Polițiștii din Texas caută o cisternă albă în care s-ar afla circa 80 de persoane. Ofițerii au fost puși pe jar după ce o persoane necunoscute au comunicat că s-ar afla în interiorul vehiculului și nu ajunge aer.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Serviciul de urgență 911 a fost alertat de mai multe ori de aceștia. Oamenii vorbeau în spaniolă și spuneau că se află în interiorul autocisternei, iar pe fundal se auzeau strigăte și panică.

Nu se cunoaște exact unde este cisterna și nici identitatea persoanelor din interior, însă oamenii legii încearcă să afle câte apeluri au parvenit în total, informează CNN. Deocamdată se știe că primul a fost primul a fost înregistrat luni noaptea, iar polițiștii presupun că persoanele ar fi ajuns ilegal pe teritoriul SUA.

Așadar, ofițerii au fost alertați să atragă atenție dacă vor apărea cadavre stranii sau persoane dubioase internate în spital. Autoritățile consideră că traficanții nu vor acționa conform legii, iar viața oamenilor este primordială.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button