fbpx

O tânără a murit după ce s-a aruncat în fața unei mașini pentru a-și salva soțul și fiul

O tânără de 26 de ani din Rusia a murit după ce s-a aruncat în fața unei mașini scăpate de sub control pentru a-și salva soțul și fiul în vârstă de doi ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anastasia Lyakhanova, dintr-un oraș situat în regiunea Nijni Novgorod, își ducea vineri fiul în vârstă de doi ani la creșă când a avut loc accidentul, scrie The Sun.

Înainte de impact, familia își făcea drum de-a lungul unei șosele aglomerate, acoperită de zăpadă, aceasta fiind singura lor rută către creșă. Imaginile de la fața locului arată că nu exista trotuar pe drum.

În timp ce mergeau, o mașină a pierdut controlul în timp ce intra într-o depășire și a derapat în direcția celor trei.

Potrivit stirileprotv.ro, martorii oculari au spus că Anastasia a văzut mașina care se apropia și s-a aruncat în fața soțului său Dmitry și a copilului lor pentru a prelua toată forța impactului.

„A luat greul loviturii și și-a acoperit soțul și copilul cu trupul ei”, a relatat ziarul Komsomolskaya Pravda.

Serviciile de urgență au ajuns repede la fața locului, dar Anastasia a murit în scurt timp. Soțul și copilul nu au fost grav răniți și se află în stare bună.

Poliția a anunțat că șoferul, un bărbat în vârstă de 67 de ani, este cercetat pentru neglijența care a cauzat moartea. El va fi condamnat la închisoare de până la cinci ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button