fbpx

Lipsa măștii de protecție l-a dus în pușcărie. Un bărbat, condamnat pentru fapta „complet nechibzuită”

Un britanic a fost condamnat în Singapore după ce a refuzat de mai multe ori să poarte masca de protecție. Judecătorii au decis că el trebuie să petreacă șase săptămâni în pușcărie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Individul de 40 de ani nu a purtat echipamentul de protecție în spații publice. Acesta nu a folosit-o inclusiv în timpul unei călătorii cu trenul, care a avut loc în mai, iar ulterior și la audierile la care a fost invitat în iulie.

De asemenea, asupra bărbatului a fost efectuată și o examinate psihiatrică, la solicitarea judecătorilor, conform Digi24, cu referire la CNN. Pe de altă parte, individul consideră acuzații „nedrepte” și vrea să îi fie restituit pașaportul, pentru a se întoarce în Marea Britanie.

Judecătorul i-au calificat fapta individului drept „complet nechibzuită”, acuzatul fiind convins că este scutit de legea singaporeză de a purta masca. Conform prevederilor locale, cei care încalcă regulile epidemiologice se aleg cu amenzi, mai multe săptămâni de pușcărie, iar cetățenii străini își pot pierde serviciul.

Anterior, un alt britanic a fost condamnat în Singapore pentru două săptămâni. El a ieșit din camera de hotel unde era izolat pentru a se întâlni cu logodnica.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button