fbpx

Lebede cu „gene” regale, de vânzare în Florida. Motivul pentru care administrația unui oraș a decis să organizeze negoțurile

Zeci de lebede cu „gene” regale sunt scoase la vânzare într-o localitate din Florida, SUA. Administrația orașului Lakeland a decis să organizeze negoțuri din cauza suprapopulării lacului unde trăiesc păsările.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În 1957, populația veche de lebede a dispărut de pe lac. Atunci, Elizabeth II a donat un cuplu de păsări autorităților locale, iar actualmente numărul lor este de 86.

Pentru a diminua suprapopularea, administrația localității vinde 36 de păsări. Lebedele sunt divizate egal între masculi și femele, iar localnicii pot cumpăra maxim două păsări, prețul pentru una fiind de 400 de dolari. Deoarece sunt mai mulți doritori, autoritățile vor organiza o loterie pentru a vinde păsările.

Lebedele sunt îndrăgite de locuitorii din Lakeland, iar autoritățile au grijă de confortul lor. Conform New York Times, în jurul lacului unde locuiesc acestea a fost redusă limita de viteză și a încetini traficul, astfel încât păsările să nu fie speriate. La fel, s-au instalat trotuare ridicate, iar anual păsările prinse, consultate de veterinari, iar cele tinere – cipate.

Articole asemănătoare

Back to top button