fbpx

Juventus și PSG pregătesc un schimb „de urgență” în ianuarie. Despre ce este vorba

Aventura lui Mauro Icardi (28 de ani) în Paris se poate termina mai repede decât ar fi plănuit inițial. Atacantul argentinian este pe picior de plecare de la PSG, deși în vara lui 2020 parizienii îi plăteau lui Inter 50 de milioane de euro în schimbul său. Sud-americanul nu își mai găsește locul în echipă și, deși a bifat 19 apariții în acest sezon pentru clubul său, majoritatea au venit din postura de rezervă, pe finalul meciurilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit cotidianului spaniol AS, una dintre echipele interesate de serviciile lui Icardi este Juventus. Max Allegri își dorește de mai mult timp să îl aibă sub comanda sa, iar perioada de transferuri din iarnă ar fi privită ca momentul ideal, deoarece aducerea unui atacant este o „urgență” la bianconeri, scrie digisport.ro.

Plecarea lui Icardi ar fi determinată direct și de sosirea lui Lionel Messi. Despre cei doi se știe că au o relație mai rece, fapt dovedit și de gestul „Puricelui” de a nu-l invita la petrecerea de după câștigarea Balonului de Aur.

Pentru a evita să plătească bani, torinezii vor să îl ofere la schimb pe Arthur, mijlocaș care a fost adus în vara anului trecut de la Barcelona, dar care nu a reușit să se impună ca titular. Brazilianul este pe placul celor de la PSG, astfel că schimbul este văzut cu ochi buni de ambele echipe și are șanse mari să se facă începând cu 1 ianuarie.

Contractul lui Mauro Icardi cu PSG expiră în vara anului 2024, în timp ce înțelegerea lui Arthur cu Juventus se termină un an mai târziu.

În aceeași seară în care a câștigat al șaptelea Balon de Aur din carieră, superstarul argentinian al lui PSG și-a invitat familia, prietenii și toți coechipierii de la gruparea din capitala Franței, cu excepția unuia.

Mauro Icardi, fost coleg cu Messi la selecționata Argentinei, și fotbalist despre care se crede că are o relație precară cu „Puricele” de mai mulți ani, nu a fost chemat la petrecere.

Conform presei argentiniene, majoritatea colegilor din vestiarul de pe Parc des Princes au onorat invitația, dar Icardi nici măcar nu a primit-o. Atât el, cât și soția sa, Wanda Nara, au fost de negăsit printre fotografiile făcute la eveniment, iar prezentatorul Angel Brito nu crede că a fost o coincidență, având în vedere relația dintre cei doi.

„Icardi nu a fost invitat să sărbătorească Balonul de Aur al lui Messi. De cealaltă parte, restul coechipierilor au fost invitați cu toții”, a informat jurnalistul argentinian, potrivit corrieredellosport.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button