fbpx

foto | Un terorist – prea gras ca să încapă în mașina poliției. Cum a fost dus la secție bărbatul reținut?

Liderul mișcării ISIS, Shifa al-Nima, vinovat de mai multe atrocități, a fost identificat și capturat de autoritățile irakiene. Din cauza proporționalității fizice, bărbatul nu a încăput în mașina poliției și a fost dus la secția de poliție într-un mod inedit. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unul dintre cei mai importanți lideri ai mișcării teroriste ISIS a fost găsit în locuința sa din Mosul și luat în arest de către autoritățile locale în interiroul unui camion.

Teroristul Shifa al-Nima a coordonat uciderea personalități religioase populare, precum și la distrugerea unui mormânt antic. Acesta era incapabil să se miște sau să încerce să scape din cauza obezității morbide.

https://twitter.com/Imamofpeace/status/1217964563229859841?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1217964563229859841&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.mediafax.ro%2Flife-inedit%2Fimportant-lider-isis-prea-gras-ca-sa-incapa-in-masina-politiei-cum-a-fost-dus-in-arest-18719242

Liderul ISIS era cunoscut și sub numele de Abu-Abdul-Bari. Teroristul a comandat distrugerea mormântului profetului Yunus sau Jonah – un lăcaș de cult, venerat atât de musulmani, cât și de creștini. De asemenea, cel arestat se face vinovat și de uciderea mai multor civili: bărbați, femei și copii.

Bărbatul cântărea aproximativ 150 de kilograme.

.

Articole asemănătoare

Back to top button