fbpx

foto | O vedetă de la Real Madrid își etalează bicicleta de 14.000 de euro. Ce știe să facă aceasta

Luka Modric și-a etalat pe internet bicicleta care costă cât o mașină. Decarul lui Real Madrid a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie de pe bicicleta sa, „Greyp G6 X Limited”, în valoare de 14.000 de euro. „Plimbare de noapte” a fost descrierea folosită de croat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bicicleta este una tip smart și nu a fost lansată decât în 100 de exemplare, Sergio Ramos fiind și el unul dintre deținătorii modelului. Prețul său este justificat de roțile de carbon, motorul electric care oferă o viteză maximă de 45 kilometri pe oră, bateria de 700Wh, capacitatea de a prinde Wi-Fi, posibilitatea de a fi controlată de pe telefon, dispozitivul GPS și camera frontală performantă.

Modric se află din 2012 la Madrid, când a fost transferat de Real de la Tottenham, pentru 35 de milioane de euro. El a avut un rol cheie în succesele obţinute apoi de clubul madrilen. Vicecampionul mondial a disputat 384 meciuri şi a marcat 26 de goluri în toate competiţiile pentru Merengue.

El a contribuit la câştigarea Ligii Campionilor (4 trofee), a Cupei Spaniei şi a Cupei Mondiale a cluburilor (4). În 2018, când Croaţia a jucat finala Cupei Mondiale din Rusia, Modric a cucerit Balonul de Aur.

Luka Modric via Instagram
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button