fbpx

foto | O politiciană română a sărbătorit la Ambasada Rusiei „rezultatele operațiunii speciale” în Ucraina

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost prezentă la o recepție găzduită de Ambasada Rusiei la București, cu ocazia Zilei Diplomatului Rus. În cadrul recepției a fost prezentată o dare de seamă privind așa zisa „operațiune militară specială” a Rusiei în Ucraina și a fost organizată o expoziție de fotografii din Donbas, Zaporojie și Herson. Totodată, au fost prezentate și imagini dedicate „aniversării a 210 de ani de la Victoria în Războiul Patriotic”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fotografiile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei în România. Recepția a avut loc în 9 februarie, potrivit informațiilor care însoțesc imaginile.

Gazda evenimentului a fost ambasadorul Valery Kuzmin.

De asemenea, cu ocazia unui briefing organizat cu o zi înainte de recepție, Kuzmin a lăudat „rezultatele anului diplomatic” trecut și a vorbit despre starea relațiilor bilaterale ruso-române în diverse domenii, transmite digi24.ro.

Potrivit informării Ambasadei Rusiei, la recepție au fost prezenți „reprezentanți ai corpului diplomatic, ai Parlamentului României, ai mai multor agenții guvernamentale, medii de afaceri, mass-media, ONG-uri, oameni de știință și de cultură, precum și compatrioți”.

Articole asemănătoare

Back to top button