fbpx

foto | Irina Shayk, acuzată că sprijină războiul pornit de Putin în Ucraina: „Ar trebui să fii interzisă în lumea civilizată”

Irina Shayk, fosta parteneră a lui Cristiano Ronaldo, a stârnit un val de controverse pe rețelele sociale, fiind acuzată că sprijină războiul pornit de Vladimir Putin, președintele Rusiei, în Ucraina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Model de top, Irina Shayk s-a născut în Rusia, la Yemanzhelinsk, și de-a lungul timpului nu a ezitat să-și arate admirația față de Vladimir Putin. În urmă cu doi ani, rusoaica a postat o fotografie în care apărea cu o carte pe a cărei copertă era chiar conducătorul de la Kremlin. Între timp a șters-o, însă în urmă cu câteva ore a publicat o altă imagine care a declanșat furia urmăritorilor săi, scrie DigiSport.

Mai exact, Shayk a scris ”RussianZZ on Wednesday (n.r.- rușii, într-o zi de miercuri)”, alături de o fotografie cu o salată cu specific rusesc. Internauții au acuzat-o că este de partea lui Putin din cauza folosirii literei ”Z”, un simbol al armatei ruse în Ucraina.

Iar comentariile critice nu au întârziat să apară: „Nu-mi pot imagina!”, „Cum, după moartea provocată de Rusia, mai puteți să scrieți litera Z”, „Ar trebui să fii interzisă în lumea civilizată” sau „Rămâi acolo”, a fost doar câteva dintre acestea.

Foto: Instagram @irinashayk

Articole asemănătoare

Back to top button