fbpx

foto | Drama unor tineri proaspăt căsătoriți: Au plătit 800 de dolari pentru fotografii de nuntă care arată mai rău decât cele făcute cu telefonul

Hayley și Nick Kelble, doi tineri din SUA, care au decis să-și unească recent destinele, au avut nenorocul să rămână cu doar câteva fotografii reușite de la cel mai important eveniment din viața lor. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proaspeții căsătoriți au povestit pentru presa străină că acest lucru s-a întâmplat după ce au descoperit că fotografiile de la nunta lor arată mai prost decât cele care le-au făcut unii invitați cu telefonul. Aceștia au ales fotograful din persoanele pe care le-au recomandat prietenii.

Cineva le-a indicat profilul unei femei care părea interesant, mai ales că acolo scria că a studiat fotografia la Universitatea Kent State din Ohio. Le-a dat și link-ul către pagina ei de Instagram, iar cei doi au luat legătura cu aceasta. Au ajuns la un acord, iar familia Kelble urma să plătească suma de 800 de dolari pentru acest serviciu.

„Am întrebat-o despre un contract, pentru că toți ceilalți cu care am vorbit înainte voiau așa ceva ănainte de a stabili ceva, dar ea a spus că nu e nevoie să facem asta. Atunci mi-am pus primul semn de întrebare”, a spus Hayley Kelble.

Cei doi miri afirmă că, în ziua nunții, aceasta nu a folosit blițul în lumina slabă a bisericii și nici nu a oferit indicații pentru poziții adecvate unei fotografii de nuntă. Mai mult, a plecat cu două ore și jumătate mai devreme decât era planificat.

„Am aranjat lucrurile în așa fel încât să poată face poze cu noi tăind tortul înainte de a pleca. A stat 20 de minute după primirea invitaților și a plecat”, a spus Hayley.

După nuntă, susține familia Kelble, aceasta a încasat cecul de 800 de dolari înainte de a trimite toate pozele. Primele pe care le-a trimis păreau frumoase, dar apoi au fost șocați când au văzut restul.

„Imaginile erau atât de subexpuse, încât erau blurate și încețoșate. Nu știam ce să fac. Am zis, doar, că nu vreau să plătesc pentru asta”, a mai adăugat mireasa.

Prin comparație, o imagine pe care mama ei și-a făcut-o pe iPhone a ieșit mult mai clară și mai vibrantă.

Contactată de reporterii de la Business Insider, fotografa de la nuntă a refuzat să comenteze situația. Cuplul a sfârșit angajând un alt fotograf pentru a face noi fotografii de nuntă.

Familia Kelble este mulțumită de fotografiile pe care le are acum, dar dorește ca alte cupluri să știe că un specialist cu experiență merită un preț mai „piperat”.

Articole asemănătoare

Back to top button